Konu
:
Sebzeli Piliç Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Piliç Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Piliç Haşlaması
Sebzeli Piliç Haşlaması Tarifi - Sebzeli Piliç Haşlaması Yapılışı - Sebzeli Piliç Haşlaması Nasıl Yapılır - Sebzeli Piliç Haşlaması Malzemeleri
1 adet piliç
2 adet küçük baş soğan
1 adet havuç
1 adet iri patates
1 adet kereviz
5 su bardağı su
Bir kap içinde temizlenmiş piliç, temizlenmiş, kesilmiş sebzeler bir kez haşlanıp suyu atılır
Beş su bardağı su ile ateşe konur, iyice pişirilir
Pliç sudan çıkarılır, kemiğinden ayrılarak küçük parçalara kesilir
Su ve bezelyeleriyle beraber servis yapılır
Ya da eti söğüş olarak, suyu da çorba ya da lapalarda kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul