Konu
:
Zencefilli Zümrüt Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Zencefilli Zümrüt Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zencefilli Zümrüt Çorbası
Zencefilli Zümrüt Çorbası Tarifi - Zencefilli Zümrüt Çorbası Nasıl Yapılır - Zencefilli Zümrüt Çorbası Malzemeleri
Zencefilli Zümrüt Çorbası (diyet)
Malzemeler:
100 gram tavuk eti
100 gram dolmalık yeşilbiber
100 gram havuç
50 gram taze fasulye
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
Ceviz boyunda ince rendelenmiş taze zencefil
1,5 litre tavuk suyu
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yeterli miktarda tuz
Hazırlanışı:
Bütün sebzeleri kibrit çöpü biçiminde doğrayın
Sıvı yağı tencereye ilave edin
Soğan, sarımsak ve küp şeklinde doğranmış tavukları koyun
Sebzeleri ekleyin
15 dakika daha kavurun
Un, ince rendelenmiş zencefil ve tuz ilave edin
2 dakika daha kavurun
Tavuk suyu ilave edip 5 dakika kaynatın
Ocağın altını söndürüp sıcak olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul