Konu
:
Ispanak Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Ispanak Haşlama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ispanak Haşlama
Malzemeler
150 gr ıspanak
1 kaşık zeytinyağı
1/2 kaşık tereyağı
4 bardak su
Yapılışı
Ispanak, kökleri bıçakla kesilip ayıklanarak temizlenir
Bol suda yıkanır
Bir tencereye konulan su kaynatıldıktan sonra ıspanaklar kesilmiş parçalar halinde içine atılır
20 dakika kadar kaynatılır
Ispanaklar tencereden çıkarılır, suları süzülür
Tencerenin suyu dökülür
Tencereye yarım kaşık tereyağı konularak eritilir, hafif kızdırıldıktan sonra yeniden su konur
Su kaynamaya başlayınca ıspanaklar boca edilir
20 dakika kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul