Konu
:
HALIM AŞı
Yalnız Mesajı Göster
HALIM AŞı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
HALIM AŞı
MALZEMELER
1 su bardağı nohut
½ kg kemikli et
1 su bardağı buğday yarması
1 adet soğan
6 su bardağı su
1,5 yemek kaşığı salça
1,5 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI
Nohutu geceden ıslatın
Soğanları yemeklik doğrayın ve nohutu haşlayın, haşladıktan sonra buğday yarmasını ve eti ekleyerek iyice pişirin
Tuz ve karabiberini ekledikten sonra soğanları margarinle kavurun ve salçayı ilave edin
Biraz kavurduktan sonra bu karışımı çorbaya ekleyip, sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul