Konu
:
YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı
Yalnız Mesajı Göster
YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı
MALZEMELER
6 kişilik
1 lt et suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı un
1 limon suyu
2 adet yumurta sarısı
1 kahve kaşığı pulbiber
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı yoğurt
kruton ekmek
HAZIRLANIŞI
Bir kapta yoğurt, limon suyu, yumurta sarıları, un ve sütü karıştırın
Bir tencerede de et suyunu kaynatın
Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu karışımı yavaşça ekleyin
Ağır ateşte yaklaşık 15 dakika kaynatın
Ayrı bir kapta tereyağını eritin, pulbiberle karıştırın
Hazırladığınız çorbanınüzerine dökün ardından da kreton ekmekleri serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul