Konu
:
Tavuklu Erişte Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Erişte Çorbası
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Erişte Çorbası
MALZEMELER
1 adet havuç
1 adet yeşil kabak
2 sap kereviz
1 adet tavuk şnitzel
1 bardak erişte
2 bardak tavuk suyu
2 bardak su
2 çorba kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavugu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın
Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin
Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız
havuçları ilave edin ve birlikte kavurun
Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve
tencereye ilave edin
Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın
Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve erişteleri ilave edin ve
erişteler pişinceye kadar kaynatın
Sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul