Yalnız Mesajı Göster

Tavuklu Erişte Çorbası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Erişte Çorbası



MALZEMELER


1 adet havuç


1 adet yeşil kabak


2 sap kereviz


1 adet tavuk şnitzel


1 bardak erişte


2 bardak tavuk suyu


2 bardak su


2 çorba kaşığı tereyağ


Tuz


Karabiber



HAZIRLANIŞI


Tavugu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız


havuçları ilave edin ve birlikte kavurun Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve


tencereye ilave edin Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve erişteleri ilave edin ve


erişteler pişinceye kadar kaynatın Sıcak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla