Konu
:
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası - Tel Şehriyeli Konsome Çorbası Malzemeler - Tel Şehriyeli Konsome Çorbası Yapılış Tarifi
Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu
Gereçler:
1 ½ lt (6 bardak) konsome(konsome:Yağı alınmış ve berraklaştırılmış kuvvetli et suyu, demektir)
100 gr tel şehriye
2 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
1-Şehriyeyi kaynar tuzlu suya atarak 10 dakika haşlayın
Suyunu suzun, sıcak, konsomeye karıştırıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul