Konu
:
Tavuklu karnabahar çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu karnabahar çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu karnabahar çorbası
Malzemeler:
200 gr tavuk göğüs eti
1 küçük karnabahar
1 çay bardağı arpa şehriye
Yarım limonun suyu
30 gr margarin
2 çay kaşığı nane
6 su bardağı su
2-3 dal maydanoz
Tuz
Hazırlanışı:
* Tavuk etini 6 bardak suyla yumuşayıncaya kadarbir tencerede haşlayın
Eti kevgirle ayrı bir yere alıp küp küp doğrayın
Karnabaharı temizleyip doğrayın
Maydanozu temizleyip kıyın
* Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin
Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin
Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin
Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul