Konu
:
ŞAFAK ÇORBASI
Yalnız Mesajı Göster
ŞAFAK ÇORBASI
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ŞAFAK ÇORBASI
MALZEMELER
-8 bardak et suyu
-2 çorba kaşığı un
-2 kaşık yağ
-4,5 adet olgun domates veya 2 kaşık konserve domates salçası
-1 bardak süt
-1 yumurta sarısı
-Tuz
YAPILIŞI
1
Yağ ile un hafif pembe kavrulur
2
Sulandırılmış konserve salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır
3
Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır
Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir
4
Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinde 10 dakika evvel katılır
Tuz atılır
Ateş kapatılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul