Konu
:
Reyhan Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Reyhan Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reyhan Çorbası
çorba tarifleri - reyhan çorbası nasıl pişirilir
Malzemeler:
1 sogani
1 dis sarimsak
1 patates
1 bag Reyhan (40-50 g)
1 bardak süt
1 l sebze bulyon suyu
tuz,karabiber
Yapilisi:
*
Patatesler soyulur ve küp küp kesilir
Sogan yemeklik dogranir sarimsak ile birlikte sivi yagda biraz kavrulur
Patatesler eklenir bir iki defa karistirilarak kavrulur
*
Sebze suyu eklenir ve patatesler yumusayincaya kadar pisirilir
tuzu ve karabiber ile tatlandirilir
*
Indirmeye yakin reyhanlar corbaya katilir
*
Süt eklenir ve el blenderinden gecirilir
Kivami nasil isteniyorsa ona göre daha su ekleyebilirsiniz
*
Ikram ederken reyhan yapraklari ile süslenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul