Konu
:
Tavuklu Karnıbahar Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Karnıbahar Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Karnıbahar Çorbası
karnıbahar çorbası - çorba tarifi - karnıbahar çorbası tarifi - karnıbahar çorbası nasıl yapılır
Malzemeler
250 gr, tavuk göğüs eti
Tuz
1 adet minik karnabahar
1 çay bardağı arpa şehriye
Yarım limonun suyu
50 gr
margarin
2 çay kaşığı nane
6 su bardağı su
3 dal maydanoz
Yapılışı
Bir tencereye 6 su bardağı suyu koyun
Beyaz tavuk göğüs etini tencereye katın ve yumuşayıncaya kadar haşlayın
Sonra, pişen eti kevgirle bir kaba alın ve küp küp doğrayın
Beri yanda, karnabaharı temizleyip doğrayın
Maydanozu da bol suyla yıkayın, ayıklayıp ince kıyın
Tavuğun suyunu ateşe koyun
Üzerine doğradığınız karnabaharı ilâve edin
Kaynamaya başlayınca, şehriye, margarin ve limon suyunu katın
Et, sebze ve şehriyeler tamamen yumuşayıncaya kadar pişirin
Çorbayı ikram ederken, önce çukur kâselere pay edin
Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul