Yalnız Mesajı Göster

İFTAR MENÜSÜ

Eski 06-28-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İFTAR MENÜSÜ





Tavuk Çorbası
Malzemeler

3 Su bardağı tavuk suyu
3 Çorba kaşığı yoğurt
1 Adet yumurta
1 Çorba kaşığı un
1 Parça göğüs eti
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı kırmızı biber

Hazırlanışı

Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu karıştırın
Tencereye tavuk suyunu dökün ve ocağa koyun
Kaynamaya başlamadan hazırladığınız karışımı içine ilave edin
Koyulaşmaya başlayınca daha önce küçük parçalara ayırdığınız tavuk etlerini içine atın
Kaynayınca ocaktan alıp, servis kasesine boşaltın
Küçük bir tavada margarini eritip içine kırmızı biberi atın ve kızdırın
Sonra çorbanın üzerine gezdirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla