Konu
:
Turşulu Havuç Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Turşulu Havuç Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşulu Havuç Çorbası
Turşulu Havuç Çorbası Tarifi - Turşulu Havuç Çorbası Yapılışı - Turşulu Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Turşulu Havuç Çorbası Malzemeleri
Yarım tavuk
2 adet havuç
2 adet patates
1'er adet soğan ve kereviz
2 çorba kaşığı tereyağı
3 adet salatalık turşusu
1 adet yumurta
1 su bardağı turşu suyu
Tuz
Tavuğu, tuz eklediğiniz yedi bardak su ile haşlayın
Havuç, patates, soğan ve kerevizi irice doğrayın
Soğanları yağda kavurun, rengi dönünce havuç, kereviz ve patatesleri de ilave edip, kavurmayı sürdürün
Haşlanmış tavukları elinizle diderek tencereye ekleyin
Bir-iki dakika kavurduktan sonra tavuk suyunu ve küp doğranmış salatalık turşularını da ilave edip, 20 dakika pişirin
Ayrı bir kapta yumurtayı çırpıp, üzerine turşu suyu ve unu ekleyin ve kaynayan çorbaya azar azar ilave edin
Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul