Konu
:
İrmikli ciğer çorbası
Yalnız Mesajı Göster
İrmikli ciğer çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İrmikli ciğer çorbası
Malzemeler:
100gr tavuk ya da kuzu ciğeri
3 çorba kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı tereyağı ya da sıvıyağ
2 su bardağı etsuyu veya tavuksuyu
Azıcık tuz ve kırmızıbiber
Yapılışı:
Öncelikle iyice zarları alınmış ciğerleri derin bir kapta blendırla parçalıyoruz
Daha sonra tencerede yağımızı eritip ciğerleri üzerine atıyoruz ve birkaç dakika kavuruyoruz
Üzerine irmiğimizi de ekleyip azıcık daha kavurduktan sonra et suyumuzu ekliyoruz
Baharat ve tuzumuzu da koyduktan sonra bir iki taşım kaynatıp ocaktan alıyoruz
İsteğe göre üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyerek ya da kıtır ekmeklerle servis yapabiliriz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul