Konu
:
Havuçlu Barbunyalı Şehriyeli Tavuk Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Barbunyalı Şehriyeli Tavuk Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Barbunyalı Şehriyeli Tavuk Çorbası
Havuçlu Barbunyalı Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi - Barbunyalı Şehriyeli Tavuk Çorbası Yapılışı - Şehriyeli Tavuk Çorbası Nasıl Yapılır - Şehriyeli Tavuk Çorbası Malzemeleri
1 Paket Bizim Mutfak Şehriyeli Tavuk Çorbası
1 Su
Bardağı Barbunya, haşlanmış
1 Adet orta boy havuç
1 Yemek Kaşığı Teremyağ
5 Su Bardağı su
Bir tencerede Teremyağ'ı eritin
Üzerine rendelenmiş havuç ve barbunyayı ilave ederek kavurun
4 su bardağı suyu ilave edip kaynamaya bırakın
Ayrı bir kapta 1 su bardağı su ile Şehriyeli Tavuk Çorbasını karıştırıp, bu karışımı tencereye karıştırarak ilave edin
Kaynamaya başladıktan itibaren kısık ateşte 10 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul