Konu
:
Piliç etli pirinç çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Piliç etli pirinç çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç etli pirinç çorbası
MALZEMELER
2 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
1 orta boy kereviz
2 orta boy havuç
Yarım demet maydanoz
10 bardak tavuk suyu
2 yemek kaşığı limon suyu
Karabiber
Kuru kekik yaprağı
Defne yaprağı
Garnitür için dilimlenmiş limon
HAZIRLANIŞI
Tavuk suyu, doğranmış soğan, kereviz, havuç, maydanoz, biber, kekik ve defne yaprağını kapaklı bir tavaya koyun
Kaynayıncaya kadar pişirin
Bir iki defa karıştırıp ateşin altını kısın
Ağzı açık olarak 10-15 dakika kaynatın
Küp şeklinde doğradığınız tavuk etini ilave edin ve 5-10 dakika daha kaynatın
Ocağı kapadıktan sonra limon suyu ilave ederek karıştırın
Dilimlenmiş limon ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul