Konu
:
Ovalama Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Ovalama Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ovalama Çorbası
malzemeler
250 gr
un
2 yumurta
tuz
1,5 kahve fincanı süt
1 kaşık zeytinyağ
et suyu
tarifi
Bir malzemenin hepsini bir kabın içinde elinizle iyice karıştırın
Küçük bir tencerede 10 bardak suyu kaynatın
Hazırlamış olduğunuz hamuru küçük delikli bir süzgece gökerek, kaynar suyun üzerine tutun, hamura haifçe bastırarak süzgeçin deliklerinden geçirin
Kaynar suya düşen hamurlar, küçük tane tane olmalıdır
Bunları 1 dakika kaynattıktan sonra süzgeçte süzüp, su dökerek soğutun
Bunu 2 litre etsuyu, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı un ve tuzla yaptığınız kaynar suya atıp servis edin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul