Konu
:
Bezelye Ezme Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Ezme Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Ezme Çorbası
malzemeler
250 gr
taze iç bezelye
1 çorba kaşığı yağ
1 adet orta boy soğan
1 tane patates
1 çay kaşığı tuz
1 litre su ya da etsuyu
tarifi
Soyulup, yıkanmış olan soğan ve patates ortalarından yarılıp piyaz biçiminde doğranır
Bir tencereye yağ konur, sebzeler ilave edilerek orta ateşte öldürülür, etsuyu ve tuz da eklenerek ağır ateşte 45 dakika kaynadıktan sonra püre makinesinden geçirilerek, kızarmış ekmek eşliğinde servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul