Yalnız Mesajı Göster

Sütlü Dügün Çorbasi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sütlü Dügün Çorbasi



Malzemeler

100 gr kuzu kusbasi

yarim kilo süt

4 çorba kasigi un

2,5 su bardagi et suyu

tereyag

Tuz

üzerine;


kirmizi toz biber

tereyag

Tarifi

Eti küçük bir tencerede kendi suyuyla pisirinIyice pistikten sonra çok küçük küpler halinde kesin( Etler bir bezelye tanesinin yarisi kadar olmali)Ayri bir tencerede tereyagini eritinUnu ilave edip kavurunSonra sütü ve et suyunu ilave edinÇorba koyulasana kadar kaynatinDibinin tutmamasi için sürekli karistirmalisinizKaynayan çorbaya daha önce böldügünüz etleri ekleyip bir tasim daha kaynatin

Alıntı Yaparak Cevapla