Konu
:
Sütlü Dügün Çorbasi
Yalnız Mesajı Göster
Sütlü Dügün Çorbasi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sütlü Dügün Çorbasi
Malzemeler
100 gr kuzu kusbasi
yarim kilo süt
4 çorba kasigi un
2,5 su bardagi et suyu
tereyag
Tuz
üzerine;
kirmizi toz biber
tereyag
Tarifi
Eti küçük bir tencerede kendi suyuyla pisirin
Iyice pistikten sonra çok küçük küpler halinde kesin( Etler bir bezelye tanesinin yarisi kadar olmali)
Ayri bir tencerede tereyagini eritin
Unu ilave edip kavurun
Sonra sütü ve et suyunu ilave edin
Çorba koyulasana kadar kaynatin
Dibinin tutmamasi için sürekli karistirmalisiniz
Kaynayan çorbaya daha önce böldügünüz etleri ekleyip bir tasim daha kaynatin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul