Konu
:
Vezir Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Vezir Çorbası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vezir Çorbası
Vezir Çorbası Tarifi - Vezir Çorbası Nasıl Yapılır - Vezir Çorbası Malzemeleri
Vezir Çorbası
Ebru Omurcalı
1
5 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
200 gr
tavuk
1/2 demet taze soğan
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
6 su bardağı su
4 çorba kaşığı tereyağı
2 adet çarliston biber
2 çorba kaşığı domates salçası
2 adet domates
1 tatlı kaşığı pul biber
Tuz
Karabiber
Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatın
Tavukları küp doğrayın, haşlayın ve suyunu çorbada kullanmak üzere ayırın
Ayrı bir tencerede küp doğranmış kuru soğanı sıvı yağda kavurun, iÇine doğranmış biberleri ekleyip kavurmaya devam edin
Küçük doğranmış domatesleri de birlikte kavurun, tüm malzemeyi haşlanmış kuru fasulyenin suyu ile birlikte haşlanmış tavuğa ilave edin
Birlikte bir taşım kaynatın
Tereyağında pul biberi köpürtün ve çorba pişince üzerine dökün
İnce doğranmış taze soğan serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul