Yalnız Mesajı Göster

Parmak Tavuk 18 ay

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmak Tavuk 18 ay



Parmak Tavuk:


Parmak büyüklüğünde kesilmiş tavuk yada balık fleto

Bir kase ekmek kırıntısı

1 yumurta

1 kase un


Kepekli ekmek dilimlerini fırın tepsisine yan yana dizip fırının ızgarasında iki tarafınıda kızartın Daha sonra bunları Blender'da un gibi parçalayın Bu yöntemda galeta unundan daha lezzetli bir sonuç alacaksınızKullanmadığınız kısmı kavanoza koyarak buzlukta saklayabilirsiniz Tavukları parmak şeklinde dilimleyin Balık hazırlıyorsanız kılçıksız olmasına özellikle dikkat edin Bu parçaları önce unu, sonra çırpılmış yumurtaya daha sonrada ekmek kırıntılarına bulayın Teflon tavaya çok az sıvı yağ koyup kızdırın pane yaptığınız tavuk yada balık parçalarını tavaya koyup her tarafları kızarana dek pişirin Hafif soğuduktan sonra eli ile tutup yemesi için çocuğunuza verin

Alıntı Yaparak Cevapla