Konu
:
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin
Yalnız Mesajı Göster
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin
MALZEMELER
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye
HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin
Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin
Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin
5 dakika kaynatın
Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin
Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul