Yalnız Mesajı Göster

Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin



MALZEMELER

2 adet güvercin göğüs

2 adet güvercin budu

Zeytinyağı

5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç

10 adet porcini mantarı

3 çorba kaşığı demi glass sos

1 su bardağı kırmızı şarap

Taze kekik ve biberiye


HAZIRLANIŞI

Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin 5 dakika kaynatın

Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla