Konu
:
Kağıtta Devekuşu Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Kağıtta Devekuşu Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kağıtta Devekuşu Kebabı
Malzemeler
* Yarım kg kemiksiz devekuşu eti
* 200-250 gr kaşar peyniri rendesi
* 1 çorba kaşığı tereyağ
* 1 baş büyük orta büyüklükte kuru soğan
* 1 kutu garnitür
* 300 gr mantar
* Yağlı kağıt
* Tuz, kimyon, karabiber
Yapılışı
Kuşbaşı olarak doğrayıp hazırladığınız devekuşu etlerini tereyağında ince kıyılmış soğan ile birlikte soteleyiniz
Daha sonra mantarları ilave ediniz
Mantarlar suyunu çekinceye kadar karışımı ocakta pişiriniz
Daha sonra iki kat yapılmış yağlı kağıdın içine hazırlamış olduğunuz karşımdan paylaştırarak koyunuz, üzerine arzu ettiğiniz miktarda kaşar rendesi ilave ediniz
Kağıdı kapatmadan önce yanmaması için üzerine bir miktar sıvı yağ sürünüz
230 derecelik fırında kağıtların üzeri kızarana dek pişiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul