Yalnız Mesajı Göster

Bıldırcın Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın Kebabı



Bıldırcın Kebabı Tarifi - Bıldırcın Kebabı Nasıl Yapılır - Bıldırcın Kebabı Malzemeleri



Kullanılan malzemeler:

5 Adet Bıldırcın

50 Gr Tereyağ

20 adet patates

1 adet domates

1 baş küçük soğan

1 diş sarımsak

1 adet yeşil biber

Karabiber ve tuz


Hazırlanışı:

Bıldırcınların tüyleri yolunur ve tütsülenir Güzelce yıkanır, süzülür Sarımsak, karabiber ve tuz eklenir 25 dakika sonra pişmiştir Tencereden çıkartılarak mini fırın tepsisine alınır Halka halinde kızartılan patates, yine halka halinde kesilen domates, biber tepsiye dizilerek pembeleşinceye kadar bekletilir Bakır tabağa alınarak özenle tanzim edilir Sıcak servis yapılır


Alıntı Yaparak Cevapla