Konu
:
Tavşan Kızartma
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Kızartma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Kızartma
Tavşan Kızartma Tarifi - Tavşan Kızartma Nasıl Yapılır - Tavşan Kızartma Malzemeleri
1 Tavşan
1 Bardak sade yağ
15 Arpacık soğan
250 gr
koyun eti
10 Mantar
1 Bardak et suyu
Tuz
Biber
Beyaz tavşanı sudan geçiriniz
Koyun etini ufak ufak doğrayınız, tencerede hızlı ateşte sadeyağla çeviriniz
Pembeleşince etleri çıkarınız
Tavşan etlerini koyunuz
On dakika çevirip biraz su serpiniz, iki üç dakika daha karıştırınız
Sonra içine önceden çıkardığınız koyun etleriyle, etsuyu ve tuz, biber, sadeyağda öldürülmüş on beş küçük soğan koyup kapağını kapatınız
Orta ateşte hafif kaynatarak yirmi dakika bırakınız, sonra mantar ilâve ederek on dakika daha pişirip indiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul