Yalnız Mesajı Göster

Tavşan Halise

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Halise



Tavşan Halise Tarifi - Tavşan Halise Nasıl Yapılır - Tavşan Halise Malzemeleri -Tavşan Halise Yemeği Tarifi



Tavşan Halise


Malzemeler


Döğme 500 gr

Katı yağ 7 çorba kaşığı

Su 14 su bardağı

Tuz1 kg tavşan eti




Hazırlanışı



Döğmeyi yıkayıp süzdürün Bir tencerede suyu kaynatın Döğmeyi içine atın Köpüğünü alıp, ateşi kısarak iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin Pişen döğmenin tenceresine tavsan etini ekleyin Tuzunu ayarlayın Kapağını kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1-1,5 saat daha pişirin Yemeği ateşten alıp, biraz dinlenmeye bırakın Yağı tavada hafifçe kahverengileşinceye kadar kızdırıp, üzerine gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla