Konu
:
Tavşan Halise
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Halise
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Halise
Tavşan Halise Tarifi - Tavşan Halise Nasıl Yapılır - Tavşan Halise Malzemeleri -Tavşan Halise Yemeği Tarifi
Tavşan Halise
Malzemeler
Döğme 500 gr
Katı yağ 7 çorba kaşığı
Su 14 su bardağı
Tuz1 kg tavşan eti
Hazırlanışı
Döğmeyi yıkayıp süzdürün
Bir tencerede suyu kaynatın
Döğmeyi içine atın
Köpüğünü alıp, ateşi kısarak iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin
Pişen döğmenin tenceresine tavsan etini ekleyin
Tuzunu ayarlayın
Kapağını kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1-1,5 saat daha pişirin
Yemeği ateşten alıp, biraz dinlenmeye bırakın
Yağı tavada hafifçe kahverengileşinceye kadar kızdırıp, üzerine gezdirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul