Yalnız Mesajı Göster

Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!

evet buskas sana katiliyorum aynen oyle oluyor ALLAH C:C yar ve yardimcimiz olsun yasamak ayri fikir vermek coook ayri hayirla kaliniz
--------------------

BEYAZKURT Nickli Üyeden Alıntı

Şu sirke hikayelerini bırakın artık insanlardan koli koli sirke alıp evini yıkayanlar var tamam büyü bozuldu diyip iyice gaflete dalıyorlarDOMUZ YAĞINI SİRKE TEMİZLEMEZ ,DETERJAN TEMİZLEMEZ
--------------------

Haklısın buskas kardeşim ama
Medyum tipi hoca arayanlar müstehak , ilme değer vermeyenler müstehak caiz olmayan şekillerde bilgisizce kafasına göre hoca arayanlarda
Ben hayatımda hiç kimseye şu kadar alırım demedim ama karşımdakilerden işten önce yalan vaadler işleri bitince hep harçlık aldım Gönlü zengin bir kaç istisna hariç tabii
Vaadler içinde hareket etmedim hiç Onu belirteyim!

eline saglik kardes yazmissinizda ne yapmak lazim onuda yazsaniz siz anladigim kadariyla bu konuda insanlara aciksiniz aslinda sitede bir cok arkads oyle sanirim ama nedense hep perdenin arkasinda sahne aliniyor
--------------------
haluk akcam ayin konumunu belirtmis ve deprem konusunda yazmis sizin bilgileriniz yada kullandiginiz kelimelri bile anlamiyorum bazen konular ortak konurahatsiz olan insanlar yasamin diplerine coktan vurmus sayilmazmi kapisini caldigimiz her insandan parada istemedik varsa elinde imkan akli eriyorsa yara sarsin istedik

Alıntı Yaparak Cevapla