06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!
Şu sirke hikayelerini bırakın artık insanlardan koli koli sirke alıp evini yıkayanlar var tamam büyü bozuldu diyip iyice gaflete dalıyorlar  DOMUZ YAĞINI SİRKE TEMİZLEMEZ ,DETERJAN TEMİZLEMEZ   
--------------------
buskas Nickli Üyeden Alıntı
İyilerin kıymetini bilmiyor olabilirler zaten türkiye'de işini yapan kimsenin kıymeti bilinmez 
Ayrıca bu işi yapan insanlara direkt bu işi para için yapan sahtekardır lafınada bende uyuz oluyorum adam sana günlerini vericek o kadar sıkıntıya giricek , ama sen daha işe başlanmadan adamı etkilemek için yada hiç para vermemek için bu yola başvuracaksın Ortada verilen bir emek varsa tabikide karşılığı alınacak bunda sonuna kadar haklısın , ama birde karşı taraf açısından bak olaya 
Böyle bir etkiye maruz kalan bir insanı düşün ve bu işte ehilim diyen insanların %70-80'inin sahtekar olduğunu ve salt amaçlarının insanları iyi etmeseler bile paralarını almak olduğunu hatırla
Piskolojik olarak o kadar sıkıntı çeken bundan kurtulmak için herşeyini vermeye hazır insanın yaşadığı anları düşün
Önce bilim'den kopmamak adına psikiyatriste gitsin'ki gerçekten piskolojik olabilir, aylarca yıllarca kimyasal ilaç kullansın hiç ama hiç fayda etmesin bunlar bir gün acaba farklı nedenleri olabilirmi diyerek bu konuları araştırmaya başlasın sonra hoca hoca gezsin her gittiği yerde işe başlanmadan iyi olmazsan bile ben paramı alırım pazarlığı yapılsın , ama adam o kadar sıkıntılıki bu riske girip her gittiği yerde bir umut ışığı olabilirmi diyerek versin paralarını , ve adam o kadar aldatılmıştırki sahtekarlar tarafından işin ehli birisine bile rastlasa bile acaba diye düşünmeye başlar ve bu onda haksızda olsa bu işi para için yapan sahtekardır damgası vurduruyor
Evet bunu demekte haksız ama , karşı taraftaki bunu dese bile karşı tarafın durumu anlaşılmalı durum izah edilmeli ve astronomik rakamlar istenilmemelidir Yinede anlamıyorsa veya küstah bir tavır sergileyip siz zaten ne yapıyorsunuz iki okuyup üflüyorsunuz modundaysa , gönderirsiniz o şekilde
İnsanlar doktor'lara gidip iyi olmasalar bile bir şey demiyor dediğin gibi , eğer derlerse toplum tarafından direk gerici yobaz kafası çalışmayan , kendi sorununu başkalarının üzerine atarak rahatlama moduna girmiş insan olarak gözükecek ve kimse bu damgayı yemek istemiyor Kendi kafasındaki duvarları yıkmamış bir insan olarak düşün onları 
Bilim bu etkileri redettikce ve insanlar kendi düşünceleri ve mantıklarından çok profesörler şöyle diyor o zaman hiç araştırmadan onları dinleyelim doğrusu budur düz mantığıyla hareket ettikleri sürece , hiçbir zaman bu tür yapılan işlere tam olarak saygı duyulmayacak bu üzücü yanlız gerçek 
Haklısın buskas kardeşim ama  
Medyum tipi hoca arayanlar müstehak , ilme değer vermeyenler müstehak caiz olmayan şekillerde bilgisizce kafasına göre hoca arayanlarda  
Ben hayatımda hiç kimseye şu kadar alırım demedim ama karşımdakilerden işten önce yalan vaadler işleri bitince hep harçlık aldım Gönlü zengin bir kaç istisna hariç tabii  
Vaadler içinde hareket etmedim hiç Onu belirteyim !
|
|
|