Yalnız Mesajı Göster

Sihir İptali.Kendiniz Yapun

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sihir İptali.Kendiniz Yapun

a harfının kımseye zararı olmaz guselım senden ne kımyager nede biyolog olur ben ne yazdıgımı biliyorum ve seni üfürüyorum hüüüüüüüüü hüüüüü rahatladıgını hissedeceksın açıklayıcı bilgini kendine sakla ben ne yazdıgımı çok ii biliyorumbilgin tercumene bayıldım ama buraya daha güsel şeyler yasabilirsin mesela bi tanede sen yaz sihiri iptalhüüüüüü nefesım geldımı guselım hüüüü dedım gibiben herzaman sahıh ve kesın bilgilerı yazarımbirçok sihiri iptal var sen bunu yap ve ne oldugunu anlat bakınıda yap ama bunu yaptıktan sonra ve bakını söle bende eksıgını sölimbakalım sihiri iptal dogrumu yanlışmıorda yazanı aynen uygulayacak kalben birini arıyorumkendinde sihir olduguna inananişte sana ispatı gusel kardeşimbana inanıp guvenecek ve yazdıgımı aynen uygulayacak birikendinde sihir yada buyu olduguna emin veya şüpheli biribana meil atsın bekliyorum ama sadece bir kişiuygulama içinsende kelimelerını kendıne sakla guselımyazdıklarımdan bişiler ögrendıgıne eminim belki bir a koyarak zengın oldunhaa hüüüüü hıssedıyormusun nefesımı geldimi oraya kadar icazetımı koydum bu sureyesenın için degıl guselım deneyecek bir kişi için bırak buna o karar versınve kalben kendisi yazsın
Alıntı Yaparak Cevapla