Konu
:
Sihir İptali.Kendiniz Yapun
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
güsel kardeşlerım arkadaşların ısrarları ve isteklerı üzerıne yazmaya karar verdım bir kaç şey var bunlardan biri sihir iptali
gununuzu bulabileceginiz şeklide yazıcam saat ve gunu naıl bulacagınızıda bundan sonra atıgım konuyu okuyun
sihir iptalini yapacagınız gunden önce bir gun oruç tutunuz yalan dolan herşeyden uzak olunuz
erteı gun hesaplanmış saatınızde okumaya başlayacaksınız
öncesinde boy abdestı ve namaz abdestı alınızı
allah rızası için 4rekat namaz kılınız
sonrasında küçük bir ocakta gunluk veya mahlep tutsuleyınız
kuçuk bir ocagın ustune kıremıt koyarak ocagı az yakmak kaydıyla hafıf hafıf mahlep veya gunluk atınız
tutsu başladıgında okumaya başlayınız ama tutsuyu fazla atmayın dumandan okuyamazsınız
bişi daha okuma yapacagınız odada resım bıblo çocuk oyuncagı bebek gibi şeyler olmamalı
temız olmalı sizde aynı şekilde temız olunuz
beyaz elbiselerınız varsa beyaz giyiniz
tutsu hafıfçe devam ederken 1 fatıha 3 ihlas okuyup önce peygamber efendımızın ruhunave butun enbiya ve evliyaların ruhuna hasıl olan sevaba hediye ediniz
ve tekrar bir kerefatıha 3 ihlas okuyup imam ali hazretlerının ruhuna abdulkadır geylani hazretlerının ruhuna veysel karanı hazretlerının ruhuna
muhammed bahaddın nakşibendi hazretlerının ruhuna bagışladıktan sonra
buyulu kişi yere oturur
etrafına euzibillahımineşşeytanırracım
bismillahırahm anırrahım diyerek sag elinin işaret parmagıyla bir daire çizer
kendi etrafında
7defa aksemtu aleykum ya sükkani hezl mekan der ve dört bir yanına üflersın
bu odada yaşayan ruhanı sakınler zarar görmesin diye
bu işlem tatmamlandıktan sonra 35 defa bismillahirahmanırrahımsonra 7defa nas 7defa feleksuresı ve 7defa ma katatüm min liynetin ev terektumuha kaimeten ala usliha fe-biznillahi ve liyuhziyel fasıykıne okunur
7defada ka 'le musa macitüm bihissihira innallahe seyib tuluhu innallah la yuslihun amelel müfsidin diyip bütün yuapılan sihirleri iptal ettım dersınız
önünde bir tas su olurda ona okursan ii olur 7 sabah içebeilirsin
okuma bitince ecibu eyyuhes sakınune fi hazel mekan berakallahu fiyküm ve aleyküm
7defa okunur
ondsan sonra daireden çıkarsın
kendi burucunuzun saatinde okuma yapılmaı gerekli
yıldızına ve saatine göre yaparsan anında sonuç verır
bu sihiri iptalin en önemli etkeni şudur
yukarıda adı geçen mubareklerın adını andıgınız zaman
o mubareklere hizmet eden bütün melekler ve ruhanıyeti yanınızda olur ve o okudugunuz ayetin meleklerının de yardımı ile o büyü veya sihir o anda iptal olur
binlerce defa kendim denedim
şimdi yıldız saat hesaplanması hemen o konuyuda açıyorum şimdi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul