Yalnız Mesajı Göster

Sihir İptali.Kendiniz Yapun

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sihir İptali.Kendiniz Yapun

güsel kardeşlerım arkadaşların ısrarları ve isteklerı üzerıne yazmaya karar verdım bir kaç şey var bunlardan biri sihir iptaligununuzu bulabileceginiz şeklide yazıcam saat ve gunu naıl bulacagınızıda bundan sonra atıgım konuyu okuyunsihir iptalini yapacagınız gunden önce bir gun oruç tutunuz yalan dolan herşeyden uzak olunuzerteı gun hesaplanmış saatınızde okumaya başlayacaksınızöncesinde boy abdestı ve namaz abdestı alınızıallah rızası için 4rekat namaz kılınızsonrasında küçük bir ocakta gunluk veya mahlep tutsuleyınızkuçuk bir ocagın ustune kıremıt koyarak ocagı az yakmak kaydıyla hafıf hafıf mahlep veya gunluk atınıztutsu başladıgında okumaya başlayınız ama tutsuyu fazla atmayın dumandan okuyamazsınızbişi daha okuma yapacagınız odada resım bıblo çocuk oyuncagı bebek gibi şeyler olmamalıtemız olmalı sizde aynı şekilde temız olunuzbeyaz elbiselerınız varsa beyaz giyiniztutsu hafıfçe devam ederken 1 fatıha 3 ihlas okuyup önce peygamber efendımızın ruhunave butun enbiya ve evliyaların ruhuna hasıl olan sevaba hediye edinizve tekrar bir kerefatıha 3 ihlas okuyup imam ali hazretlerının ruhuna abdulkadır geylani hazretlerının ruhuna veysel karanı hazretlerının ruhunamuhammed bahaddın nakşibendi hazretlerının ruhuna bagışladıktan sonrabuyulu kişi yere otururetrafına euzibillahımineşşeytanırracımbismillahırahm anırrahım diyerek sag elinin işaret parmagıyla bir daire çizerkendi etrafında7defa aksemtu aleykum ya sükkani hezl mekan der ve dört bir yanına üflersınbu odada yaşayan ruhanı sakınler zarar görmesin diyebu işlem tatmamlandıktan sonra 35 defa bismillahirahmanırrahımsonra 7defa nas 7defa feleksuresı ve 7defa ma katatüm min liynetin ev terektumuha kaimeten ala usliha fe-biznillahi ve liyuhziyel fasıykıne okunur7defada ka 'le musa macitüm bihissihira innallahe seyib tuluhu innallah la yuslihun amelel müfsidin diyip bütün yuapılan sihirleri iptal ettım dersınızönünde bir tas su olurda ona okursan ii olur 7 sabah içebeilirsinokuma bitince ecibu eyyuhes sakınune fi hazel mekan berakallahu fiyküm ve aleyküm7defa okunurondsan sonra daireden çıkarsınkendi burucunuzun saatinde okuma yapılmaı gerekliyıldızına ve saatine göre yaparsan anında sonuç verırbu sihiri iptalin en önemli etkeni şuduryukarıda adı geçen mubareklerın adını andıgınız zamano mubareklere hizmet eden bütün melekler ve ruhanıyeti yanınızda olur ve o okudugunuz ayetin meleklerının de yardımı ile o büyü veya sihir o anda iptal olurbinlerce defa kendim denedimşimdi yıldız saat hesaplanması hemen o konuyuda açıyorum şimdi
Alıntı Yaparak Cevapla