06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal için
gunay1983t Nickli Üyeden Alıntı
hadim mi napıcam peki şimdi?
evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor bu böyledir zaten ama herşey çok hızlı işliyor; anında görüyorum karşılığını, bir müdahale durumu var sanki herşey Allah tan diyorum, ama tehlikeli birşey mi bu diye de düşünüyorum
duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini
hadim ne yapar? ne yapıcam hadimle
esmalar tehlikeli olduğunu söylemiştik her uygulanacak tertipleri dışardan değil içerden takip edilmelidir, Konuları kendimiz içerden sorgulamadan uygulamaya başlıyoruz, sonuç tehlikeye giden yolun olduğunu iş işten geçtikten sonra farkediyoruz, en önemlisi konuyu en içtenlikle sonucunu öğrenmektir Her uygulama her insana fayda vermez, örneğin başağrısı olduğunda hemen parol hap alıyoruz fayda görüyoruz, diğer kişinin başı ağrı olsa hemen parol ilacı öneriyoruz, önerdiğimiz ilaç diğer arkadaşa fayda vermiyor, bu reçetesiz hallerdir, ilimden anlamayan uygulama yapmaması daha doğru olur, Bu reçeteli olarak tavsiye ederiz, sanal ortam her insan doğru recete vermeyebilir araştırılmalıdır
|
|
|