Konu: Büyü Bozma
Yalnız Mesajı Göster

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

çakır Nickli Üyeden Alıntı

slm yahu siz hemen büyüyü bozdunuz işi bitirdiniz maşaallah size o kadar kolaymı zannediyorsunuz verdiğiniz sistem yanlış bu işi ancak bu işin uzmanı havascılar yapar oda çok nadir çünkü büyüyü bozsa o büyüyle gelen pislik kendisine musallat olur al işte aldı belayı başına herkes yalan söylüyor ben büyüyü bozarım diye yazık kimsenin ALLAH tan korkusu kalmamış birde karşı taraftan alıyor 3-5 kuruş tam ocağına incir ağacını dikiyor garibimde bu kişi benim büyümü bozdu sanıyor havas kitaplarında yazılı olan büyü bozma izahlarının hepsi yanlış büyü bozacak kişinin o alemden güçlü bir yardımcısı olması lazım tabiki ulvi olması lazım sufli olursa yardım edeceği yerde o masumu iyice pisliğin içine kakalaryapmayın yazmayın ALLAH rızası için verdiğiniz öneriye göre garibim bende büyü varmış bozayım bari der başına belayı sarar bu konularda havas kitabından oku yaz bak benim bilgim var behey kardeşim bir mazlumun günahına giriyorsun uzak durbelki bana kızacaksınız ama ne yazıkki daha yazmak isterdim ama gerek görmedim

o kadar boş ve yalnış bilgi veriyorsunuz ki,kendinizi birşeye şartlamış kimse birşey bilmiyor zannediyorsunuz
allahtan başka şefaatçi ve yahut ondan bir belanın def i için aracılarmı arıyorsunuzhavas ilmi kitap ve sünnetin neresinde geçiyorda havastan bahsediyorsunuz
hakikat şudur bir kişi eğer kendisine bir bela ve hayr isabet olduğu zaman şükür etmelialemlerin rabbine tevekkül ederek dua etmelidirdua için aracılar koymak putperestliktir
havası duanın dışına alıp kişileri putlaştırmak cinci süfli takımının şerrini kibrini arttırmaksa amaç buyrun onları savunun
büyü bir şerrdirkabulü allahın emri iledirbüyüden kurtulmakta muhakkak ki rabbin elindedirrabb her duaya hayr ile icabet edicidir

Alıntı Yaparak Cevapla