Konu: Büyü Bozma
Yalnız Mesajı Göster

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Büyü Bozma




adonnell Nickli Üyeden Alıntı

Adetullah böyle Allah'ın sistemi böyle işliyor sen koyunu boğazlayıp yerken koyun sana diyormu beni niye boğazlıyorsun (koyunun bi gün önceden olacaktan haberdar edildiğini biliyormusun? Benim haberim olmuyoArtı o allah rızası için kurban ediliyoKimse zevk olsun diye öldürmüyo onu) haşa Allah'ın sistemi adaletsizmi işte sana nasıl büyü bozulması gerektiği verilmiş Allah kendisine ibadet dua edilmesi için sebepler yaratmış hazır büyü bozma terkibini bulmuşken uygula(öyle demeside kolaykimbilir bana ne yapıldıBu işlerle uğraşanların hepsi şöyle hallederiz, böyle hallederiz diye atıp tutuyoArtık herşeyi düzeltmenin hiçbir yolu yokBenim prikolojim gitmiş, gençliğim gitmiş düzelse ne yazar bundan sonra) sende acıdan sonra mutluluğu yakala acısız sancısız hayatmı olur bunlarda olmalı hayatımızda hep mutlu başarılı olursak zıt kavramının bir anlamı kalmaz(Senin bu dediğinede bizim oralarda sarhoş tesellisi denirkandırma kendini)
Hem Allah ahlakıyla ahlaknananlar hayırıda şerride bir tutarlar ne üzülür nede sevinirler sende ahlaklan bir üst bilince çık
nefsi mutmainne mertebesine Allah tan razı olYalnız başına falan değilsin sağında melek solunda melek cevrende ailen ve bir sürü hoca sana düşen sadece ümitli olup savaşmak unutma zorluktan sonra kolaylık vardır(Buunlara ne gerek vardır diyorum bende işteRabbim beni kendisi sınayamıyomuBirileri ona yardımmı ediyoBen evliya değilimki peygamberin dara düştüğü pislikten üf deyip sıyrılayım)güzel günler görürsün inş(Amin)



Seninde büyü denen illeti üretmeye çalıştığın belli ama maharet yapmadığını bil bana nasihat verme sadece anla/anlayın diye yazdım

Alıntı Yaparak Cevapla