Yalnız Mesajı Göster

Babaannemden Çok Özel Bir Formül Daha...

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babaannemden Çok Özel Bir Formül Daha...

Sempatyco; aseracım sana bir teşekkürü iletmek istiyorum canım bizim alt kattaki komşumuz yeni doğum yaptı bebeğide bir şekerki sorma malum gelen giden çok kız 8 günlük loğusayken nazardanmı neden sütü kesiliverdi, damla süt gelmiyor göğsünden çocuk aç mamada kabul etmiyor sürekli avaz avaz uyku filan yok kimsede birde ağlarken morarıyor ne olduysa artık evin huzuru kaçtı bu yüzden onlara bakmaya gittiğimde durumu görüp kızın annesine senin babaannenin nazar duasını vermiştim üç gün okumuşlar hiç beklemeden okuma tamamlandıktan hemen sonra genç annenin sütü gürül gürül akmaya başlamış ve bebekde artık ağlamadığı gibi morarmaları bitmiş huzur içinde uyuyormuş Sana teşekkür etmemi söylediler bebeğin annesi pelin ve pelinin annesi güler teyze sana ve babaanneye çok teşekkür ettiler allah razı olsun diyorlar Üç kulhuvallah bir elham okudular babaannen için Haber vereyim dedim

Ah canıııım maalesef bazen masum bebeklere bile nazar değebliyor işte böyle Neyseki geçmiş Rabbim bir daha göstermesin inşaallah Geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim duaları içinde Allah razı olsun Rabbim getirenden,götürenden, iletenden sebep olandan razı olsun Sevgiler
--------------------
ozgursms; babaannene dermisin uzaktan büyü bozamak için dua varmı

Uzaktan büyü bozma olmuyor sanırım ozgursms

Alıntı Yaparak Cevapla