Yalnız Mesajı Göster

Çevirgel duası

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çevirgel duası

Devinsu Nickli Üyeden Alıntı

İsyan ben her insanın anlayacağı bir şekilde yazdım bahaneler bulmaya çalışmaisteyen okur istemeyen bu bölüme uğramazBu 100 yıllık bir dua o zaman öyle dua ediliyormuşpeygamberimizede şair demiyorlarmıydı500 sene öncede başka şekilde dua ediliyordu herhaldeBunun tam metni yazılsın diye bayağı istek aldımve büyüteçle yazdımBir arkadaşınız denemiş mutlu peki hala ne isteniyor ?sen daha iyisini biliyorsan sende yaz memnun oluruz sadece boş boş eleştiriler bunca zahmete ayıp oluyorPug arkadaşımız okumuş acaba nasıl okumuş o diyorsun ve o arkadaş aynen yazdığı gibi okudum demişherkes gördü sen bakmamışsın bile sadece eleştireyimde yeter diyorsun dediğim gibi sen okuma geç bu bölümden

haydaaaaaaaaa
yahu ne oluyor bugün insanlara
devinsu tams ana özel mesaj yazıyordum rica etsem azıcık açıklarmısın diye ama iyiki yazmamışım bi geri dönüp okurmusun ben ne yazmışım diye özellikle sağolsun falan yazdım kırılma diye ama açıklayıcı olmamaış yazdım nesine bahane bulmuşum ben bunun lütfen dualarla bu kadar ilgiliyseniz durduk yerde ve haksız yerde kalp kırmamakla da ilgileninben plug konudaysa belki oda yardımcı olur diye yazdım iyi niyet nedir anlatamayacağım şimdi geçmiyorum bölümden falan da
son derece kırıcısınız geri dönün bakın silences arkadasa yardımcı olmaya çalıştıgımı anlarsınız
bir dua yazdınız diye bu kadar kırıcı olmaya hakkınız yok
ben son derece sakin ve iyi niyetle yazmıştım
bahane bulmak olmuşyoruma ve soruya açık değilseniz neden paylaşıyorsunuz sağlam bilgiye erişmek isteği de mi suç oldu?
özellikle yazdım sağolsun ama açıklamayı anlayamadım diye ve yanlış da demedim hiç bi şekilde
yakıştıramadım doğrusu bu tepkiyi

Alıntı Yaparak Cevapla