Konu
:
Münakaşa Ettikten Sonra Kişiyi Kazanmak için
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
çiğdem_8106
Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar istediğiniz duayı sureyi nasıl okursanız okuyun içinizden gelerek yakarın Allah'a
ayrıca bi sureyi okuyosanız yalnızca 1 kez veya 7 gün 10 gün her neyse belirli kısıtlamalar yaparak okumayın
ayrıca evet bi anda bitebiliyo ilişilerimiz ancak bi anda düzelmesini beklemeyin bence
yavaş yavaş her şey yoluna giriyo Allah'ın izniyle
ben bi kaç gün öncesine kadar burda herkese yalvardım yardım edin nolur çok kötü durumdayım diye
erkek arkadaşımla ayrılalı bugün tam 98
gün oldu
her gün ama her gün dua ettim rabbimi zikrettim
verdiklerine hamd ettim
burdaki çoğu duayı ettim
özel olduğum günlerde bile içimden geldiği gibi yalvardım rabbime
ve arkadaşlar Allah nazarlardan saklasın her şey düzeliyo
bidaha asla yüzünü bile görmek istemiyorum diyen adam kendisi arayıp görüşelimmi diyo
yani demem o ki hangi duayı sureyi okursanız okuyun Rabbime o güzel isimlerini zikrederek içinizden gelerek yalvararak ve sabırla isteyin
ve YAVAŞ YAVAŞ herşeyin yoluna gireceğini unutmayın
sabır çok büyük bi erdemdir
sabredin mutlaka mükafatlandırılacaksınız
Allah'a Emanet Olun
yazınızı okudum kendim kavuşmuş gibi sevindim ve mutlu oldum rabbim birdaha sizi ayırmasın inşallah
yazınızdan çok etkilendim ve içim umutla doldu ümidimi kesip bu siteden ayrılmıştım çünkü bu sitedeki çoğu duayı yaptım rabbim kabul etsin tam 4 aydırlı ayrıyım bende imkansız diyorum birleşmemize sizin sayenizde tekrardan döndüm siteye ve bana inanki ümit verdiniz allah razı olsun inşallah benim nişanlımda döner 4 aydırlı ölü gibi geziyorum dönmeyecek diye ama inanın şimdi umut doldum sağolun
biz kavuşamayanlara örnek olması sebebiyle okudugunuz duaları bizimle paylaşırsanız seviniriz mutlu edersiniz bizi inşallah banada bu sitede güzel haberler vermek bende nişanlımla barıştım demeyi nasip eder inşallah
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul