Yalnız Mesajı Göster

Münakaşa Ettikten Sonra Kişiyi Kazanmak için

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Münakaşa Ettikten Sonra Kişiyi Kazanmak için

çiğdem_8106 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar istediğiniz duayı sureyi nasıl okursanız okuyun içinizden gelerek yakarın Allah'aayrıca bi sureyi okuyosanız yalnızca 1 kez veya 7 gün 10 gün her neyse belirli kısıtlamalar yaparak okumayınayrıca evet bi anda bitebiliyo ilişilerimiz ancak bi anda düzelmesini beklemeyin benceyavaş yavaş her şey yoluna giriyo Allah'ın izniyleben bi kaç gün öncesine kadar burda herkese yalvardım yardım edin nolur çok kötü durumdayım diyeerkek arkadaşımla ayrılalı bugün tam 98gün olduher gün ama her gün dua ettim rabbimi zikrettimverdiklerine hamd ettimburdaki çoğu duayı ettimözel olduğum günlerde bile içimden geldiği gibi yalvardım rabbimeve arkadaşlar Allah nazarlardan saklasın her şey düzeliyobidaha asla yüzünü bile görmek istemiyorum diyen adam kendisi arayıp görüşelimmi diyoyani demem o ki hangi duayı sureyi okursanız okuyun Rabbime o güzel isimlerini zikrederek içinizden gelerek yalvararak ve sabırla isteyinve YAVAŞ YAVAŞ herşeyin yoluna gireceğini unutmayınsabır çok büyük bi erdemdirsabredin mutlaka mükafatlandırılacaksınız

Allah'a Emanet Olun

yazınızı okudum kendim kavuşmuş gibi sevindim ve mutlu oldum rabbim birdaha sizi ayırmasın inşallah

yazınızdan çok etkilendim ve içim umutla doldu ümidimi kesip bu siteden ayrılmıştım çünkü bu sitedeki çoğu duayı yaptım rabbim kabul etsin tam 4 aydırlı ayrıyım bende imkansız diyorum birleşmemize sizin sayenizde tekrardan döndüm siteye ve bana inanki ümit verdiniz allah razı olsun inşallah benim nişanlımda döner 4 aydırlı ölü gibi geziyorum dönmeyecek diye ama inanın şimdi umut doldum sağolun

biz kavuşamayanlara örnek olması sebebiyle okudugunuz duaları bizimle paylaşırsanız seviniriz mutlu edersiniz bizi inşallah banada bu sitede güzel haberler vermek bende nişanlımla barıştım demeyi nasip eder inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla