Konu
:
40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsın
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
pinar945
Nickli Üyeden Alıntı
Bu uygulamayı sadece aşk için değil aile içi huzur için sağlık için vs
için okuyabilirsiniz ama herşeyden önce Dünyalık için dua edip beklerseniz bu en büyük yanılgı olur
Dualar hem dünya hamde ahiret için okunur başkalarının haberi olmadan insanlara dua edildiğinde dua eden kişi hem daha çok sevap kazanır hemde bir başka insanın dileği kabul olsun diye vesile olmuş olur
ben sizlerde görüyorum sevgili için dua etmeyi hiç kimse ahireti için dua etmiyor ahireti için dua etmeyip de sırf dünyalığı için dua edenin hacetlerinin kabul olacağını sanmam aynı hataya bende düştüm sizin gibi yıllar önce biri tuttu beni sirkeledi ne yapıyosun sen dedi ruhunu arındırıp tövbe ettinmi şükür ettinmi bütün peygamberlerine ve ashaplarına dua ettinmi ölmüşlerine dua ettinmi müslümanların nefsinin şeytanın hilesinden uzak olması için dua edip Allah'ın rızasını aldınmıda Allah senin borçlunmuş gibi dua edip yanıp yakılıyosun dedi
Ondan sonra kendime geldim çok şükür akımdan geçmesi ve kalbinin istemesi en önemliside ibadetimi bilinçli yapmam herşeyi değiştirdi yaptıklarımı yapacaklarımı anlatmıyorum kalben istediğimi dışarı vurup aşikar edersem bir değerinin kalmayacağını biliyorum
Ben teşekkür ederim sizlere
ben forumda defalarca açıklama yapmıştım sevgili geri dönsün diyerek, Kuran'ı kerimde yer yoktur, ve ayetleri yoktur siz halen böyle düşünceyi nerden buluyorsunuz, pınar teşekkürler açıklama güzel
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul