Yalnız Mesajı Göster

Karşılıksız sevenler için Enfal suresi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşılıksız sevenler için Enfal suresi

Herkese selamlar Ben zorla sevgi olmaz gibi düşüncesi olanlar için kendi yorumumu nacizhane söylemek istiyorum

Allah'a cc bizim ona dua etmemizden ve tevbe etmemizden çok memnun oluyor, ayetlere bakıp bunu anlıyabiliriz
Allah her duayı kabul etse gibi yorumlar var , bunu sadece sevgi için değil her konu için düşünün Sürekli Allah'tan cc bir şeyler istiyoruz Herkesin istediği olsa zaten denge bozulur ama Allah cc bütün eksikliklerden münezzehtir ve o herşeyi bir düzen içinde yaratmıştır Dünyanın dengesini yani O'nun cc düzenini kimse bozamaz Yaşadığımız olayları bize verende Allah'tır cc Bunların hepsinin sınav olduğunuda düşünürsek başımıza gelen şer gördüğümüz olaylarda da elbetteki Allah'a cc sığınıp sadece O'ndan yardım dileyeceğiz Bu bizim imanımızı artıracak ve başımıza gelen şer gördüğümüz olaylar , ayet okumamıza Allah cc nun isimlerini zikretmemize sebep olacaktır

Benim başımda da böyle bir sıkıntı var Ama şuan görüyorum ki bu başıma gelen olay benim imanımı artırdı Allah'a yakınlaştırdı Bu sebeple diyorum ki neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz ve Allah'tan dilemeye O'na dua etmeye devam etmeliyiz Yeter ki bu tür olaylarda Allah'tan cc başka büyücülere sihircilere gitmeyelim haram yollardan çözüm aramayalım

Allah cc kimseyi kendisinden başkasına muhtaç etmesin O'na cc zaten nefes alırken bile muhtacız
Tüm hayırlı niyetleri,dilekleri olan kardeşlerimin dualarını Mevlam cc kabul etsin Kimseyi çaresiz aciz bırakmasın
Allah cc yardımını merhametini rahmetini üzerimizden hiç eksik etmesin Amin

Alıntı Yaparak Cevapla