Yalnız Mesajı Göster

Karşılıksız sevenler için Enfal suresi

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Karşılıksız sevenler için Enfal suresi

serap_üzgün Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar ben bugun bir hocaya sordum sevgi için dua edılmezadam zorlamı sevcekdaha ck günaha girersın ve yaptıgın emekle kendını yormakla kalırsınumudun kırılır inancın azalırher seven dua etse olsa dünyanın düzeni bozulurdu dedi(( sizce? fikri olanlar ne

canim iyide birde su var hani her dua edenein sevgilisi deli divane olup donmuyorki gunah olsun Allah cc kimine sevdiginin sevgisini nasip ediyor kimisi sevdigi insandan soguyor uazklasiyor(belliki onun icin o sahis hayirli degil) kimiside o dua ettigi sahistan daha iyisi ile karsilasiyor oyle yada boyle dulara karsilik aliniyordemekki Allah katinda hic bir dua bosuna degilAllahtan hayirlisini ister ve tevekkul edip Allahin sana verdigi her duruma sukredersen senin istediginden daha guzeli gelicektir elinebak mevlana ne diyor
||??|“Aşk vadisinde, hiçbir nişane, hiçbir iz yoksa üzülmemeli; çünkü, Hakk’ın lûtfuyla bazen umutsuzluktan bile umutlar doğarEy Gönül, sakın umutsuzluğa düşme!

Allah’tan umudunu kesme ki,

bazen can bahçesinde, sögüt ağacının dalı bile hurma verir” ||??||

[Hz Mevlana

--- Sonraki mesaj ---

10-08-2010 tarihinde bende nereye kadar dua edicez demistim ama mevlananin bu sozunu okuduktan sonra Allah buyuk niyetimizi gelecege yonelik hayirli bir evlilik isteyerek yaparsak ve o evlilik bizim icin hayirli ise bir omur boyu sevdigimiz insan yanimizda demektir tabiki sukrederek sevgi ve saygi ile devamederiz hayatimiza

Alıntı Yaparak Cevapla