Yalnız Mesajı Göster

Sevdiğini Getirme Denenmiştir

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğini Getirme Denenmiştir

ya geçen senede ben öyle yaptım herşeyi okudum çok yoruldum artık bi kolay fatihayı okuyamaz hale gelmiştim geçen senden beride dua okuyamıyorum sadece akşamları yatınca okadara oda her zaman yapamıyorum ama bu duayi denicem
--------------------
merhaba arkadaşlar,bu vereceim duayı ben denedim ve sonuç aldımöncelikle abdest alın 3 kez tövbe tövbe estafirullah 3kez kelimeişahadet 3kez besmele(besmele çekerken istediğiniz kişi yi düşünün)allahümme ya camiannası li yevmin la raybe fih innellahe la yuhlifül miad ürdüd aleyye dalletiallahümmecmafalan bana dönsün beni sevsin muhabbeti vel meveddehbunu da 3 kez okuyup tekrar kelimeşahadet besmele bu işlemi 3kez yapıp fatiha ile kapatıniçten okuyun ve çok okuyunduanız bittikten sonra 1302 kere(ya fettah ya seiyu ya şehidu ya camiu )okuyun

şöylemi hepsinin sonuda 1302 duayi okicam ondan önce 3 kere besmele falan okicam sonunda duai okicam fatiha ile kapatıcam sonra tekrar yapıcam 9 kere aynı tekrarı yaptıktan sonra hepsinin sonunda 1302 kere o duai okicam doğrumu bu sefer

Alıntı Yaparak Cevapla