Konu
:
Yalvarıyorum Dua Edin Lütfen
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Öncelikle forum yöneticilerinden rica ediyorum nolur diğer açtığım konuyla birleştirmesinler çünkü bu farklı bişey beni bilenler vardır ben sevgilimin yaptıklarından şikayetçiyim beni bi seviyo bi sevmiyo gibi davranıyo diğer konularda geri getirmek için dua önerisi olanlardan yardım istemiştim şimdiki isteğim ise nolur benim için dua edin o bana geri dönsün ayrıntılı bi şekilde ne yaşadıklarımı öğrenmek isteyen varsa msj atarsa anlatacğm burda uzun uzun anlatmak istemiyorum bana 3-4 gündür msj atmıyo ben ondan ayrı kalamıyorum yüce Allah'ıma dualar ediyorum yalvarırım sizde benim için dua edin lütfen
şu ölümlü dünyada ben sadece ailemle ve onunla olmak istiyorum Allah'ım sevenleri ayırmasın lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar daha önce dualarım kabul oldu biliyorumki Allah'ım yine kabul edecek yardımcı olun lütfen yarın sınavım var ben oturdum dua ediyorum bukadar üzgün olmasam yardım istemem ama şuan çok kötü durumdayım (yorumlarla ve sorularla bu konu dolsun istemiyorum sorusu olan varsa bana özel msj gönderebilir sadece yardım istiyorum)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul