Yalnız Mesajı Göster

Dualarin Gücüne Mutlaka İnanin

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dualarin Gücüne Mutlaka İnanin

minyon-kimyon Nickli Üyeden Alıntı

1,5 aydır tehdit ediliyorum Hemde mağdur benken 10 günde 313 ayetel kürsi uygulamasını yaptım bunun için İnanın hiç bitmiyo tehditleri Aksine daha da asi daha da şiddetli şekilde karşıma çıkıyo 1 hhaftadır Ya latif çekmeye başladım, Sabah akşam 1000 er adet 100 ihlas Ne zaman onunla ilgili bi dua etmeye başlasam bi mesaj daha geliyoDaha da artıyo Kurtulmak için herşeyi denedim Alttan aldım suyuna gideyim dedim Sert davrfandım ama beni delirticek Bi bakıyorum herşeye okey diyo aradan bi mesaj 1 saat önceki sanki o değilallahtan başka kimse yardım edemez diyorum ama inanın hiç bi değişme yok Allah aşkına yapılacak bişiy varsa söyleyin yapayım Tüm hafta sonum farklı dualar okumakla geçiyoYokmu zalimlere dur diyecek çok yoruldum Her şey üst üste geliyo çıldırıcam yarabbim allah rızası için yardım edin yaaaaa, allah rızası için

1oo1 tebbet oku suya,niyet et seni rahatsız edenlerden kurtulmak için ,besmele her defasında tebbet başında o su dan eve sık, kapıya ve iççoğalt suyu bir süre devam et bakalımbu usulü yapan bir komşumun sizin problemi gibi durumu vardımucize gibi kurtuldum dedi, inşallah sizede iyi gelir

Alıntı Yaparak Cevapla