06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dualarin Gücüne Mutlaka İnanin
selam arkadaslar,
siteyi coktandir takip ediyorum, bende 10 yil icerisinde iki kez cok feci ask acisi cektim ve bu 2 sini hala cekiyorum
ask acisi hasret cekmek cok zor cok sükür inancliyiz ve dualara sarilip Allah a siginiyoruz, birde ask acisi ceken gayri müslümleri düsünüyorumda
arkadaslar burada herkes etkili denenmis dua arayisi icinde tabiki bende ayni sekilde
bu 10 yil icerisinde size okudugum dualari paylasmak istiyorum, mucizelerini gercekten 1 gün icinde yasadigim dualari paylasmak istiyorum
ilk sevdigim ve evlendigim kisi icin gel gitler yasiyorduk yani 1 ay birlikteysek 2 ay ayriydik, ve yorulmustum ki fil suresini 1000 kez okudum ve adam gelip evlenmek istedigini söyledi ve sonunda evlendik, evleneli 7 ay oluyorduki yine basladi huysuzlugu bu kez 5 ay ayri kaldik ve mahkemeye basvurdu bosanmak icin ben ayetel kürsi özel formülünü okudum ve 1 gün mucizesini gördüm
davadan vaz gecti biz yine kavustuk ve 3 yil sonra bu kez kendi istegimle bosandim
birde cok hastalanmistim ve ismi azam okudum ve mucize tekrar gerceklesti iglestim
benim tavsiyem muhabbet dualari degilde bu dualarla Allaha siginip yalvarmaniz
olacak, onca okudugum dualardan bu dualarin tesirini gördüm
birde azim önemli cok sükür Allah bos ellerle kapisindan cevirmedi
ha bu ikinci kisi icin tanistigim 1900 kez okunacak dua vardi cumartesi okunuyor okudugum ayni gün ozaman sevgiliydik beni aradi uzakta kaliyor, beni mutlaka görmek istedigini söyledi, ve geldiginde sirilsiklam asik olmus gibiydi ki biz zaten 6 ay birlikteydik ama hemen etkisini göstermisti,
suan maalesef ayriyiz konusmadan aniden ayrildik, ve maalesef 4 aydir bir gelisme yok cok caresizdim yasin suresi 53 kez ilk mübine kadar okunan duayi okudum, ve o gün uzakta oturuyor bu kisi bide, kendi oturdugum sehirde karsima cikti hatta yanima geldi sohbet etti
halbuki ben ona cok kötü bir mesaj cekmistim ona ragmen geldi havadan sudan konustu
diyecegim su dualarin gücüne inanin hemen hersey olmaz ama birgün olacagi süphesiz
Allah a inanin ve yasin, ayetel kürsi,ilas, fatiha ve fil suresnni 3 kez ayni günde tesirini gördüm
okumanizi israrla tavsiye ediyorum, ama inancla okuyun
Allah a emanet olun
INSIRAH   ACIZ BIR KUL, AMA ÜMITVAR
|
|
|