Yalnız Mesajı Göster

Çok Etkili Birşeydi Denedim ama

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çok Etkili Birşeydi Denedim ama

presnostix Nickli Üyeden Alıntı

kimse lütfen alınmasın ama birisini bağlamak için beni sevsin diye tılsımlar formüller yapmak bana göre yanlış hemde çok tüm duaların tılsımların esmaların büyük güçleri enerjileri var siz karşınızdaki kişiyi bu gücün etkisiyle yanınızda tutacaksınız belki peki vicdanınız rahat olacakmı ? bu olay aynı kemel sunal için japonyadan gelen sevdiği kişinin benzeri robot hikayesine benziyor kendinizi kandırmayın ve sonunda mutsuz olmayın herşey olacağına varır evleneceğiniz kişi için ben kadere sonuna kadar inanırım bir insan ile yıllarca beraber olursunuz o beraberlik sürecinde kesin evlenicez gözüyle bakarsınız ama öyle birşey olur ki o kişi ile olan ilişki biter ve tanıştığınız başka biriyle çoook daha kısa sürede evlenirsiniz
kimsenin kalbini çelmek için duaları kullanmayın bu iş kader işidir sonunda üzülen siz olursunuz o kişi kaderinizde varsa illaki olacaktır duaya bile gerek kalmadan duaların gücünü mantıklı işlerde kullanalım lütfen
Bazen burada kişiyi kendine bağlamak için formüller dualar paylaşılıyor, aklım hayalim almıyor ya insan bu konuda kendini nasıl kandırabilir Ben karşımdakinin beni hiçbir güç olmadan sevmesini saymasını beklerim işte o zaman mutluluğu yakalamışım demektir
Allah herkesin kaderindeki kişiyi karşısına tez zamanda çıkarsın inşallahAllaha emanet olun

evet haklısınama gönül ferman dinlemiyor illede O olsun istiyorzaten daha yaşımda 21 hayat karşıma neler çıkaracak bilemiyorumhayırlısı yinede herşeyin

Alıntı Yaparak Cevapla