Konu
:
Gideni Döndürmek için
Yalnız Mesajı Göster
Gideni Döndürmek için
06-27-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Gideni Döndürmek için
[quote=YEŞİL;537368]
arşınca
Nickli Üyeden Alıntı
ama sizböyle diyince ben umutsuzluga kapıldım madem dualarla degişmiycek o zman ne diye sevdigimiz geri dönsün diye vs
dua ediyoruz büyük bir sabırla
peki buna da bişey söyleyin lütfen ben umudumu yitirmek istemiyorum ya hayır yaa olmaz böyle şey demi şaka yaptınız
hayallerimi suya düşürdünüz yahu
yok canım umudunu yitirme sana şöyle söyliyim:senin dua okuman da onu rabbinden dilemende belki bi kaderdir,sen istediğini yaradanda tabikide isteyeceksin eğer o hakkına hayırlı ise zaten önünde hiç bi engel kalmadan olur yok değilse rabbim hem sana onu unutturur hemde o istediğin şeyden daha hayırlı kapılar sana açar çünkü sen yaradana yalvarıyorsun,ondan dileniyosun o ki kendisine açılan eli geri çevirmekten haya edeceğni bizlere bildirmiş duamız ettiğimiz gibi kabul olur olmasınada RABBİM bize duamızın karşılığını nasıl veriri veya ne şekilde karşımaza çıkarırı onu bilemeyiz
her zaman hakkına hayırlısını dile sen ALLAH cc yakardıkça onun sevgisisn tadına vardıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın
bilirmisin rabbim bize duyduğu merhametin sadece bir damlasını annelerimizin yüreğine koymuş düşünsene annelerimiz bize hiç kıyabilirmi,biz üzülünce o kahrolmazmı o bir damla merhametten annelerimiz bize sonsuz sevgi ve merhamet duyuyorsa RABBİMİZ bize nasıl kıyar o üzlümemizi nasıl ister,belki kendisnden dilediğimiz şey bizi ilerde çok üzecektir o bunu biliyo
ALLAH Gönlündeki Dileğini Hayırlı Kılsın Canım
sevgilerimle
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul