Yalnız Mesajı Göster

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

Dilşad Nickli Üyeden Alıntı

Laf olsun torba dolsun felsefesıyle konuşan ınsanlar ne kadar da çokHerkes ıstedıgını yapmakta özgürdür yargılamak kımsenın haddine düşmezKimisi dualarda bulur dogru yolu kimisi günahlardaSenin canın yandı dıye sende can yakıyorsan buda senın bılecegın ıstırLütfen dıyorum saçma sapan yorumlar yapmayın ama anlatamıyorum sanırım

Dilsad gercekden bende merak ediyorum eger resimdeki gibiysen ne ugrasiyorsun dua ile be kardesim, geldi gitti geldi gitti, yani bence duadan da degil o an yatacak yeri falanmi yoktu acaba yada zor durumdamiydi sen yinede iyice arastir Bu isler dua ile olmaz, muska ilede olmaz, vefk ilede olmaz, hawas ilede olmaz bir insan sizin icin ya vardir yada yoktur Medyumlara gelince arapca bile bilmezler cogu, kendi yalanlarina kendileride inanmislar Hepsi bu yani herkes kapilmis bir seye gidiyor Bu konularda tavsiyem kendim de dahil oturup yanlis giden neydi ve ne duzeltilebilir ne duzeltilemez diye arastirmak lazim dusunmek lazim, iste o zaman en buyuk sorunu cozmus olursunuz Tabi duayida namazda edin Namazinizi kilin yeter

Alıntı Yaparak Cevapla