Konu
:
Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua..
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bak ulas kardesim anlamadigim madem dualarin gucune inanmiyorsun veya Allahin kelamlarina yani degistiremeyecegimiz seyler icin dua etmeyin diye tutturmussun anlamadigim bu sitede ne isin var cidden anlayamadim
Neden bizim de dusuncelerimizi degistirmek istiyorsun
Ben suna inaniyorum Allah cok buyuk anliyormusun , Kuran-i Kerimi yazandan o anlamadigim su simdi: Hz Peygamberimizin(SAV) yuzu suyu hurmetine dunyayi bir gunde kuran Allahimiz emin ol bir saniye de de yok edebilir
Olani alip olmayani verebilir
Tamam benim anlattigim yerde insanlarin olumu dikkatli okursan OLUMU gecikiyor
Tutki tamam o sekilde olsun diyelim olum gunumuz belli ve degismicek ama suna emin ol sekli degisir dualarimizla yani belki aci cekerek oluceksek belki Allah dualarimiza karsilik aci cekmemizi olurken hafifletir
Anlamadigim bak simdi gelen gelir tabikide eger nasip degilse gene gider
gene gelir ama Lutfen Allahla kulun arasina girme rica ederim senden cunku diger arkadaslarimin da dedigi gibi Allahla aramizda kurdugumuz baglar gelisiyor
Bir kulu icin bile ondan yardim isterken onun gucunu kudretini anlamamizi sagliyor
Ben bir cok duada Allahim dedim sukurler olsun sana
Bak evet kavga ettigim insana okudum dondu ve gitti belkide ama sen zaten gelsin diye okuyorsun ve sonucta dualarin gucunu goruyorsun demekki sende yasamissin
Yani gelmesi icin dua ediyorsun ve bu mucizeyi gorunce bir sukur etmek lazim Allahin varligina ve senin sesine kulak vermesine bir sukur etmek lazim
Giden gitsin sen ne kazandigina bir baksana
Boyle kusup oturcagina arkadaslar bende su duayi okudum cidden Allahin izni ile geldi bakin Allah bu duama karsilik verdi sukurler olsun
Beni duydu deyip tuylerin urpercegine Allahin varligini dularin gucunu bizimle paylascagina sen sadece iste geldi ama kalmadi gitti duayla olmuyor diyorsun
Tabikide duayla olmaz tevekkul etmek lazim sonucta lutfen bence birde bunlari dusun ve rica ederim bak lutfen zihnimizi kirletme yani boyle seyler sokma
Sayet ben suna cok inaniyorum dualarimiz kabul olucak mutlaka Allah ona acilan elleri geri cevirmez, biz kapisina gidip ona yalvariyoruz ve ellerimiz bos donmez
Gerisini bilemem sonucta sana senin istedigini verebilmeyi nasip ediyor, bu cok buyuk bir sey demekki sunu dusunmek lazim Allah bizi duyuyor ve cevap veriyor ne mutlu ne sukurrrrrrrr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul