Yalnız Mesajı Göster

Aşk Acısı Çekenler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Acısı Çekenler

esmeralda07 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar şimdi aşk acısı için yazıyor ya bu ben 2 ay önce bi kavga yüzünden sevdiğimden ayrıldım kendisi libyadaydı ateş ortasındaydı kurtuldu allaha şükür ben evi aradım babasıyla konuştum sonra kendisine ulaştım ordayken neyse geldi gelince aradı beni geldim rahatla diye
fakat bugün ben facede bi kız eve gelince görüşürüz yazmış bende ona msj attım aylardır yolunu bekliyorum o kim oluyoda böyle bişey yazıyo ben bile yazmazken ençok hakkım varken dedim özlemişken bu kadar yazdım oda bana o komşumuzun kızı evdelermiş işte herşeye kızcaksın alıncaksın belkidee burdan silmek en doğrusu yazmış bende sen beni gönlünden silmişsin ben seni silemedim burdanda bi zahmet sen siliver gitsin aşkımdan ölsemde karşına çıkmıcam seni rahatsız etmicem allah anana babana bağışladı yaşıyosun ya o bana yeter yazdım vede silmiş beni ben ne yapcam şimdi canım çok acıyo ben bunu haketmedim ben ne okucam ne dicem allaha nasıl dua etcem

sadece zamana bırak o zaten senın kıymetını anlıcak ama bana sorarsan tukurdugunu yalama oyle erkeklere değmezbır daha yapar aynısını o kadır kıymet bılmez onlar

Alıntı Yaparak Cevapla