Yalnız Mesajı Göster

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

sefanazan Nickli Üyeden Alıntı

arabi ayın ilk pazartesi hangi güne denk geliyor bir tarih ve gün verebilirmisiniz rica etsempaylaşımlarınız için çok teşekkür ederimallaha emanet olun

--- Sonraki mesaj ---

mikaha kardeşim senden rica etsem bir dua örneği derleyip paylaşırmısınız mesela ben ayetleri okuyorum dileklerimi söylüyorum fakat iş dua kısmına gelince ne diyecegimi nasıl diyeceğimi hep şaşırıyorum mesela kabir ehli beytlerinin evliyaların yüzü suyu hürmetlerine dualarımı kabul et allahım diyorum ama sanki birşeyleri eksik söylüyorum hissine kapılıyorum tekrar tekrar başa dönüyorum yani sizden duaalarımızın arkasından yapacağımız dualarımız nasıl olmalıyardımcı olursanız inanın çok mutlu olacağım allaha emanet olun

Sevgili sefanazan kardeşim,
Şaban 1 / 2 Temmuz Cumartesi olduğuna göre
Şaban 3 / 4 Temmuz Pazartesi olur
sanırım, hayırlı bir evlilik için 313 kere ayet-el kürsi okuyacaksın
Dua örneğini yarın yazayım, şimdi saat çok geç oldu ama, okuduğumuz dualarımızı öncelikle ;
Allah'ım bu okuduğum yasin-i şerifin, (şu şu sure-i şeriflerin ve şu şu ayet-i kerimelerin sevabını Peygamber Efendimiz Hz Muhammed Mustafa SAV'ın ruhuna, Hz Adem Peygamber ile Peygamberimizin arasındaki cümle hak peygamberlerin ruhuna, ehli-beytin ruhuna, ( Fatma anamızın ruhuna da mutlaka belirtirim, çünki Fatma anamızı çok seviyorum, evliyalarımızın ruhuna, sevgili mümin kullarının ruhuna, şehitlerimizin ruhuna hediye ediyorum eksikleriyle beraber kabul eyle Yarabbim

Alıntı Yaparak Cevapla