Konu
:
Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
kim yazarsa yazsın milletin iradesini etkileyecek şeyler büyüdür
Büyünün dinimizce’de yapılaması yasaklanmıştır ve haramdır
Ancak sizleri bilgilendirmek amacıyla burda birazda olsa bu konudan bahsetmek istiyorum
Büyüde’ki temel amaç insan bedenin’de yada tabiatta bulunan enerjiyi belirli nesneler veyahut’ta formüller vasıtasıyla transfer ederek , yada cinleri kullanarak birini yada bir birilerini etkilemeye denmektedir
Büyüdeki en önemli nokta ise insan iradesini
saf dışı bırakmak ve onu tamamen yada kısmen etki altına almaktır
Bu haramdır
Allah Teâlâ insana kendi karar verip hayatını yönlendirmesi için irade-i cüz-iyye
dediğimiz iradeyi vermiştir ve k
imsenin insan iradesine kaderine müdahale etmesi
doğru bir davranış değildir
Demek istediğim büyü yapma hakkını kendinde görerek bu iradeye hükmetme’ye yada başkalarına hükmettirme’ye çalışmak doğru bir davranış değildir
Bunu yapanlar veya yaptırmak için vesile arayanlar
açık açık Allah Teâlâ ‘ya isyan etmektedirler
Bizlerin bilmesi gereken en önemli nokta şudurki
verdiği iradeye müdahale etmek Allah Teâlâ’nın tasarrufundadır
Kısaca demek istediğim bir başkasının yapmasını istediğimiz bir şey olduğu zaman ona büyü yaptırmak yerine Allah Teâlâ’ya dua ederek onu elde etmeye çalışmalıyız
Unutmamamız gereken en önemli hususlardan biride Allah Teâlâ her birimiz hususun’da belli bir kader tayin etmiştir ve o kaderi değiştirebilecek olanda sadece odur
Bazı sitelerde medyum ismi adı altında belli uygulamar yapan hoca arkadaşlarımı bende sizler gibi takip ediyorum büyüyü öyle bir adlandırmışlarki iyi büyü , kötü büyü, ak büyü , kara büyü aşk büyüsü diye birde adlandırmışlar hiçbiri bunun günahından vebainden bahsetmemiş
Şuna inanın büyü konusu her ne olursa olsun eğer bir insanın iradesine müdahale ediyorsanız bu haramdır ve dinen’de yasaktır
--- Sonraki mesaj ---
yazı alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul