Yalnız Mesajı Göster

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

kim yazarsa yazsın milletin iradesini etkileyecek şeyler büyüdür

Büyünün dinimizce’de yapılaması yasaklanmıştır ve haramdırAncak sizleri bilgilendirmek amacıyla burda birazda olsa bu konudan bahsetmek istiyorumBüyüde’ki temel amaç insan bedenin’de yada tabiatta bulunan enerjiyi belirli nesneler veyahut’ta formüller vasıtasıyla transfer ederek , yada cinleri kullanarak birini yada bir birilerini etkilemeye denmektedir

Büyüdeki en önemli nokta ise insan iradesini saf dışı bırakmak ve onu tamamen yada kısmen etki altına almaktırBu haramdır Allah Teâlâ insana kendi karar verip hayatını yönlendirmesi için irade-i cüz-iyye dediğimiz iradeyi vermiştir ve kimsenin insan iradesine kaderine müdahale etmesi doğru bir davranış değildir

Demek istediğim büyü yapma hakkını kendinde görerek bu iradeye hükmetme’ye yada başkalarına hükmettirme’ye çalışmak doğru bir davranış değildir
Bunu yapanlar veya yaptırmak için vesile arayanlar açık açık Allah Teâlâ ‘ya isyan etmektedirlerBizlerin bilmesi gereken en önemli nokta şudurki verdiği iradeye müdahale etmek Allah Teâlâ’nın tasarrufundadır

Kısaca demek istediğim bir başkasının yapmasını istediğimiz bir şey olduğu zaman ona büyü yaptırmak yerine Allah Teâlâ’ya dua ederek onu elde etmeye çalışmalıyızUnutmamamız gereken en önemli hususlardan biride Allah Teâlâ her birimiz hususun’da belli bir kader tayin etmiştir ve o kaderi değiştirebilecek olanda sadece odur

Bazı sitelerde medyum ismi adı altında belli uygulamar yapan hoca arkadaşlarımı bende sizler gibi takip ediyorum büyüyü öyle bir adlandırmışlarki iyi büyü , kötü büyü, ak büyü , kara büyü aşk büyüsü diye birde adlandırmışlar hiçbiri bunun günahından vebainden bahsetmemişŞuna inanın büyü konusu her ne olursa olsun eğer bir insanın iradesine müdahale ediyorsanız bu haramdır ve dinen’de yasaktır

--- Sonraki mesaj ---

yazı alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla